Her er grunden til at jeg valgte en anden hjemmesideudbyder. Jeg spiller to spil på fritidsplan, World of Warcraft og World of tanks. Det sidstnævnte er et spil der kan hentes gratis direkte fra nettet og spilles. Senere kommer det dog til at koste. Jeg giver på disse sider min viden videre, om spillet. Jeg kan anbefale alle der vil starte med spillet, at finde nogen at spille sammen med, som minimum og allerhelst joine en klan. Det var mere eller mindre sådan jeg selv startede med spillet for et års tid siden (2012). Jeg havde nogen i familien som vidste en hel del om det og som kunne lære mig godt op fra starten af. Senere fandt jeg en klan at joine. Her blev jeg, ved hjælp af træningen som klanen tilbød, stille og roligt bedre. Og spillet er også noget sjovere. Men meget mere om det, på de følgende sider.

Jeg håber at de følgende sider vil give dig vejledning og føre dig nok rundt i spillet, til at du kender teknikker, taktikker og strategier og får en vis basisviden. Men den egentlige erfaring kommer på slagmarken i kampene.

Bootcamp
(Indledende)

World of tanks er et dynamisk spil, som udbyderen Wargaming jævnligt opdaterer og justerer på og ændrer aspekter ved spillet.
I dag er det sådan, at du ikke kommer på slagmarken, før du som ny spiller har gennemført træningskamp, i hvad der på dansk nok vil blive beskrevet som en kravlegård. Her, bliver du automatisk ført igennem alle trin, en begynderspiller skal kunne, for at klare sig på slagmarkerne i de reelle kampe.
Alle kampe kommer til at udspille sig, foregå på kort som du kan komme til at køre på senere hen i forløbet. Dog vil kortene her, med en enkelt undtagelse, være snævret noget ind i forhold til de reelle kampe ude i de 'virkelige' (virtuelle) slagmarker.

Dette billede vil være det første der møder dig, efter du har hentet og installeret spillet og oprettet en account, en 'konto' Dog kører en lille animation, som giver et indtryk af den grafiske spille-oplevelse, der venter dig som spiller, mens hele kravlegårdsdelen af spillet bliver indlæst.
Wargaming har haft en lignende trænings-session tidligere, som også var tiltænkt nye spillere og det er nogle af disse trin, fra tidligere, som vil gå igen.

Lidt senere i denne Kravlegårdstræning, kommer du til at skulle skyde mål der er i bevægelse. Her, er det et tip at sigte lidt foran målene, så de kører ind i din skudlinje, og tager skade.

Dette er kortet Airfield, som det ser ud fra oven, og på minimappet. Som det ses udfra de følgende billeder, starter vi helt oppe i det nord-vestligste hjørne. 

(Billderne af kortene/banerne er hentet fra Circon's guide)

Her ses et mere taktisk overblik af den første kamp på Airfield. De forskellige røde mærker på billedet viser hvor de forskellige fjendtlige kampvogne vil komme fra. Men ingen panik. Det her, er en træningslejr. En kravlegård. De spawner mere eller mindre efter hinanden. Så få fokus på én vogn ad gangen, og gå videre til den næste bagefter. 

(Billedet er hentet fra en hjemmeside, wortinspector.com)

Ingen panik. Bare læs, og lyt til hvad du bliver bedt om. Du får anvisinger om hvordan og hvad i rette tid.

Det her, er første spor, om man så må...øh.. sige, da det også var sådan i den gamle træningslejr, at ved at dreje musen, drejede du tårnet. I den gamle træningslejr, skulle du dreje tårnet først til den ene side på en ambulance, så til den anden side på et mandskabskøretøj. Her, er det nok bare at dreje tårnet til én af siderne.

Flot!
Tårnet er drejet. Det var den første lille mission. Klar til den næste.

Dette kort, hedder Airfield. Og vognen du har fået stillet til rådighed at køre i, er en M4A3E2 Sherman Jumbo. (det kan ses, køretøjet, i tegningen i nederste hjørne af skærmbilledet) Men der kommer til at gå nogle kampe, før du kan få fingrene i dette køretøj igen.
Senere kommer du til at skulle sætte dig ind i ammonitionstyper og hvornår man skal bruge hvad. Sherman kampvognene skyder med HE, som står High Explossive. En ammunitions-type som eksploderer, ved den blotte berøring af den første solide genstand, på granatens vej. Vi kommer mere og nærmere ind på de forskellige ammunitions typer.

Her er næste lighed, og næste spor fra tidligere træningslejr. At styre kampvognen. Dette, er en ret basal og universel kontrol-mekanisme. Kan du køre med vognene her, kan du også styre figurer i andre spil. Som der står lige i midten af den øvre halvdel af skærmen, bruges tasterne W, S, A og D, til at styre med. De fungerer som universelle piletaster.

Hvor skal vi så køre hen? 
Jo, når det er tid til at flytte dig, her i træningslejren, i kravlegården, dukker der nogle pile op på de steder hvor du skal køre hen. På afstand, er det en bred pil i en cirkel, hvor pilen peger mod jorden. Men når du kommer tættere på, er det en stor tre-dimentionel pil der kun få meter over jorden peger lige ned på dette sted.

Vi nærmer os stedet hvor vi skal være. 
Første modstander, kommer ud fra mellem de to hangar-lignende bygninger til højre. Husk at sigte lidt foran målene, så de kører ind i din skudlinje.

Som det er vist på billedet, fyres skud af med venstre musetast

Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Din tekst
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk